Powered by NepoSystem

15 godina garancije

U slučaju bilo kakvog fabričkog kvara izazvanog na uređaju, definisano kroz "Šta je pokriveno garancijom" u korisničkom uputstvu, u roku od 5 godina od dana kupovine uređaja, kupci imaju pravo na besplatan servis u „Nepo System“ ovlašćenom Dell servisu u Crnoj Gori.

25 godina besplatnog održavanja

Kako bi garantovao nesmetani rad na svojim Dell uređajima, Dell je u saradnji sa "Nepo System" ovlaćenim servisom dogovorio besplatan preventivni godišnji servis računara. Tokom preventivnog godišnjeg servisa tehničari će provjeriti kompletnu funkcionalnost računara, takođe će provjeriti da li dijelovi za hlađenje računara rade ispravno, a po potrebi i zamijeniti određene delove računara ako ne ispunjavaju Dell standarde. Jedini uslov garancije od pet godina je da potrošači redovno jednom godišnje u skladu sa korisničkim uputstvom donose svoj uređaj na servis

3Spašavanje podataka - Data Recovery

Spašavanje podataka je specijalan proces transferovanja podataka sa medija kome računar nije u mogućnosti da pristupi u normalnom režimu rada. Povraćaj podataka je moguće uraditi i za slučajno ili namjerno obrisane podatke sa hard diska.
Proces spašavanja podataka se vrši u specijalizovanim laboratorijama "Nepo Systema", ovlašćenog Dell servisa, u kojima važe standardi slični onim u hirurškim salama. Svi podaci klijenata čuvaju se na redudantnim storage serverima, čime je ostvarena maksimalna bezbjednost podataka naših klijenata.
Ova usluga je korisnicima paketa dostupna besplatno jednom u prvih 5 godina korišćenja.

4Daljinska podrška

Korisnicima ovog jedinstvenog paketa omogućeno je sat vremena „on line“ podrške koja se može koristiti u više sesija tokom trajanja ove garancije. Podrška se ostvaruje putem interneta, kroz daljinsko priključivanje inženjera putem programa TeamViewer-a. Zahvaljujući ovoj naprednoj usluzi kupac nije dužan da troši dragocjeno vreme noseći svoj računar u servis, niti čekajući dok se problem ne riješi. Kroz ovaj vid podrške inženjeri su sposobni da riješe i neke od najkomplikovanjih problema.
Korisnici po isteku besplatnih sat vremena tehničke podrške mogu da dokupe dodatno vreme po potrebi za naredni period korišćenja Dell računara.

5Neprocjenjiv doživljaj korišćenja Dell uređaja

Provjerite zašto je Dell jedini brend koji može da vam ponudi 5 godina garancije!

* Dell pet godina garancije važi za serije Inspiron, Vostro i AIO uređaje